Computerhulp

Hulp met u computer, Mac, laptop, internet of mail? Neem gerust contact op voor computerhulp aan huis.

Bye Bye Facebook

Arjen Lubach riep kijkers gisteravond op hun Facebook account te verwijderen en ruim 65.000 mensen hebben inmiddels aangegeven die stap te willen zetten. Bye Bye Facebook. Maar hoe lastig is het eigenlijk om het sociale netwerk uit je leven te verbannen?

 

Zo’n 7,6 miljoen Nederlanders maken momenteel dagelijks gebruik van Facebook, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen na alle ophef én de oproep van Arjen Lubach. Officiële cijfers over het aantal gebruikers worden slechts één keer per jaar gedeeld, maar aan de reacties op het initiatief van Lubach te zien denken veel Nederlanders in elk geval na over weggaan bij Facebook.

#ByeByeFacebook

 

Zelfs de buitenlandse pers pakt het op.

Reuters  |  The New York Times

Je account opzeggen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. En toch zijn er al vele die je voor zijn gegaan.

Tekst uit AD

“Missen doet ze facebook momenteel eigenlijk totaal niet. ,,Terwijl ik er best wel veel mee deed. Ik logde wel zo’n zes tot acht keer per dag in. Maar het scheelt me nu echt veel tijd en ik merk ook dat ik minder naar m’n telefoon grijp. En nu ik geen berichten meer zie van anderen, ben ik van plan om mijn vrienden wat vaker te bellen of er persoonlijk langs te gaan.”

 

 

 

%d bloggers liken dit: