Computerhulp

Hulp met u computer, Mac, laptop, internet of mail? Neem gerust contact op voor computerhulp aan huis.

Gratis je software bijwerken

Gratis je software bijwerken met Patch My PC.

Hoe meer programma’s je geïnstalleerd hebt, hoe meer werk het is om al die software up-to-date te houden. De kans is groot dat je dat nalaat, terwijl het juist zo belangrijk is. Gelukkig is er een eenvoudige methode.

 

Te veel gedoe dat updaten?, daar neem je gewoon een assistent voor. Patch My Pc is de perfecte assistent voor het up-to-date houden van al je software en het is ook nog eens helemaal gratis. Je downloadt het programma via www.patchmypc.net/download.

Patchmypc-1

 

 Patch My PC is een aardige assistent voor het bijgewerkt houden van je software.

Werken met Patch My PC

Je hoeft het programma niet eens te installeren, zodra je het .exe-bestand aanklikt, wordt het gestart. En dan zie je waarschijnlijk direct iets dat je niet bevalt, namelijk een flink aantal rode waarden. En rood betekent (zoals altijd) niet goed. Oftewel in dit geval betekent het dat het verouderde software betreft. Gelukkig kun je deze programma’s heel eenvoudig bijwerken.

Ze staan automatisch al geselecteerd, het enige dat jij nog hoeft te doen is rechtsonder klikken op de optie Perform X Updates, waarbij X staat voor het aantal updates dat beschikbaar is. Je kunt deze handeling automatisch doen, bijvoorbeeld eens per week. Je kunt er echter ook voor kiezen om het programma automatisch je software te laten bijwerken. Dit doe je door in het tabblad Schedule aan te geven hoe vaak de scan uitgevoerd moet worden. In het tabblad Options kun je optioneel nog aangeven welke programma’s niet bijgewerkt moeten worden als je bijvoorbeeld vreest dat de nieuwste versies van Flash niet stabiel is.

patchmypc-2

In bovenstaand voorbeeld kan je het automatisch laten uitvoeren.
Het programma is gratis en het kan dus voorkomen dat er altijd een programma bij zit wat je handmatig moet updaten. Hoe dan ook, dit programma zal je een hoop tijd besparen en je computer een stuk veiliger houden.

 

 

 

%d bloggers liken dit: