Computerhulp

Hulp met u computer, Mac, laptop, internet of mail? Neem gerust contact op voor computerhulp aan huis.

Meisje schrijft Google brief voor snipperdag voor papa

 

Niemand zegt ‘nee’ tegen met krijt geschreven brieven van kinderen, zelfs Google niet.

 

 

Wat zou jij doen als de jonge dochter van één van je werknemers een brief schreef met de vraag of papa alsjeblieft en dag vrij kon krijgen? Nee zeggen en de verschrikkelijke boeman zijn? Natuurlijk niet, als je geen stenen hart hebt, smelt hij en willig je het verzoek gewoon in. Als een baas.

Het lukte Katie, een meisje dat een brief stuurde naar Google, waar haar vader werkt. “Beste Google-medewerker”, opent ze haar brief. “Kun je papa een vrije dag geven op woensdag, want papa krijgt ALLEEN een dag vrij op zaterdag. PS. Het is papa’s VERJAARDAG. PPS. Het is zomer, weet je wel.”

hulpmetcomputer.nl-google-briefje

Alsof de brief alleen niet lief genoeg is, heeft Katie de letters ook nog eens met lichtblauw krijgt geschreven. Awww.

Google ontving de brief en stuurde een antwoord. Niet alleen ging het bedrijf akkoord met haar verzoek, maar ging er ook nog een schepje bovenop. “Bedankt voor je attente brief”, schrijft Daniel Shiplacoff, de baas van Katies vader. “Je vader heeft hard gewerkt en veel mooie dingen voor Google en voor miljoenen mensen ter wereld gemaakt. Omdat het zijn verjaardag is en omdat het belangrijk is om sommige woensdagen in de zomer vrij te nemen, geven we hem de hele eerste week van juli vrij voor vakantie.”

 

hulpmetcomputer.nl-letter-from-google

Dus, vaders met drukke banen, je weet wat je te doen staat als je vrije dag wil.

 

 

%d bloggers liken dit: