Computerhulp

Hulp met u computer, Mac, laptop, internet of mail? Neem gerust contact op voor computerhulp aan huis.

Zo ziet Apple Watch er om je pols uit met augmented reality

Kun je niet wachten om er achter te komen hoe de Apple Watch er om je pols zal uitzien? Dan kun je hem vanaf 10 april uitproberen in Londen of Parijs, maar er is ook een makkelijker alternatief.

ARWatch-app

De app heet ARWatch en maakt gebruik van je iPhone-camera en augmented reality. Om te zien hoe je toekomstige Apple Watch er om je eigen pols uit gaat zien, moet je eerst deze PDF uitprinten. Knip vervolgens het horloge met het alien-logo uit langs de stippellijn en leg hem op je pols. Om het papier op zijn plaats te houden kun je bijvoorbeeld dubbelzijdige plakband gebruiken. Open de app op je iPhone en richt de camera op je pols om het resultaat te zien. De camera herkent de afbeelding en vormt een 3D-beeld van de Apple Watch Sport, waardoor het net lijkt of je Apple’s nieuwe smartwatch echt om je pols hebt. Door op het scherm te drukken kun je ook de kleur van de bandjes aanpassen. Helaas zijn alleen de siliconensportarmbandjes in de app te zien.
 

 

ARWatch is geen officiële app die te vinden is in de App Store. Je kunt de applicatie downloaden via deze link, die enkel werkt vanaf je iPhone. Omdat het geen officiële app is zul je ook op je smartphone aan moeten geven of je hem vertrouwt of niet. De app lijkt in eerste instantie niks raars met je iPhone te doen, maar we raden aan om enigszins voorzichtig te zijn. Heb je problemen met de downloadlink, dan kun je ook de QR-code scannen die op de PDF staat afgebeeld. Vanaf 24 april ligt de Apple Watch in de winkels, maar dankzij deze AR-app kunnen we vast wennen aan hoe deze er om onze pols uitziet.

 

 

%d bloggers liken dit: